Publicado en Uncategorized

El “Projecte De Rerum Epistula” a la nostra aula!

Aquest curs 2016-17 volia que fos diferent, que fos atractiu per als alumnes i, el més important, que els alumnes gaudiren tant com jo de l’assignatura.

Va ser un període de reflexió el que em va portar a trencar els meus esquemes docents i a animar a altres companyes a seguir-me durant el meu particular viatge cap a la il.lusió.

Prompte vaig tenir unes aliades d’honor com la Patrícia Estruch, la Cristina Arnau, la Sílvia Aguilera i la Sefa Ripoll que van acceptar amb els ulls tancats el meu repte personal. Això passava d’una idea personal a un projecte en comú, on totes seríem les guies dels nostres alumnes, grans protagonistes del projecte. Aquest l’anomenarem De Rerum Epistula i serà un projecte on participaran instituts de diferents comunitats autònomes, Catalunya i València, i consistirà en l’intercanvi de cartes escrites en Llatí.

Així, els alumnes de 4t ESO i 1r BATX de Lingua Latina del nostre institut INS El Morell escriuran als alumnes de l’institut IES La Marxadella de Torrent, València, amb els que podran intercanviar interessos i inquietuts sempre des del nostre vehicle motor, el Llatí.

Seran al voltant de 100 alumnes els que participaran en aquest projecte, un projecte de tots, i l’IES Dr. Lluís Simarro Lacabra de Xàtiva, l’IES La Marxadella i el nostre centre, INS El Morell, han pogut fer realitat aquesta trobada lingüística.

Ecce prima epistula!!

sam_6569Arruazu, Navarra

Anuncios

Autor:

Licenciada en Filología Clásica por la Universidad de Valencia y profesora de secundaria en el IES Serra Perenxisa clliso2@xtec.cat

2 comentarios sobre “El “Projecte De Rerum Epistula” a la nostra aula!

  1. Quin plaer poder participar d’aquest projecte i de la teua il·lusió contagiosa! Quina sort comptar amb aquestes companyes, amigues, mestres… I quina alegria, transmetre així l’amor pels antics, la seua llengua, les seues costums…
    Espere que aquest siga el començament de moltes més aventures juntes!
    Valeo ut valeas!

  2. El plaer és meu! El poder aprendre de totes vosaltres i treballar cap a un mateix eix vertebrador és extraordinari! Moltíssimes gràcies Patri! I per descomptat que n’hi hauran d’altres tan grans com aquesta!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s